HTML

marketing videó blog

Rengeteg jó marketing videót találok a weben, arra gondoltam, ide felteszem, amiket hasznosnak találok. A marketing videó blog szellemi szülőanyjai a Rizsanélkül.hu csapatát erősítik :)

Friss topikok

  • b670890: Szia! Szerintem vidd át ide a blogod, sokkal gyorsabb lesz a betöltési idő: ingyenblog.hu/ (2010.01.02. 17:22) Online akció fajták

Linkblog

Egy klasszikus kedvenc :)

Vida Ági 2009.02.26. 06:11

Amikor kis költségvetésű reklámfilmről beszélünk van egy klasszikus példa, ami mindig felmerül. Miért? Mert olcsó és hatásos filmről van szó, amely tökéletesen megjegyezhető mindenki számára. Ehhez nem kell szuper zene, hanem elég egy egyszerű üzenet és máris működik. Biztosan te is emlékszel rá:

Mi az a néhány lényeges apróság, amiről a guruk elfelejtettek szólni? Lehet, hogy pont ezek miatt nem működik még jól az online vállalkozásod? Megnézem>>

Címkék: gerillamarketing vírusvideó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketingvideo.blog.hu/api/trackback/id/tr64963606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása